Академија за дигитален маркетинг

Апликацијата е успешна!

Честитки, го направи првиот чекор кон нова кариера. 

Очекувај повик од Тина, нашиот office manager, која ќе ти предложи термин за средба во нашите простори. Средбата трае 15-тина минути и на неа ќе се запознаеме, ќе ти ја претставиме детално програмата и сето она што те очекува доколку станеш дел од Академијата за дигитален маркетинг.

Во меѓувреме можеш да ги разгледаш успешните приказни на студентите на нашите академии, кои беа дел од нашите програми и дојдоа до добро платена кариера, каква што посакуваа.

 За нас:

Brainster e компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза и ефективна стратегија за учење вештини како Data Science, програмирање, маркетинг, дизајн, Software Testing и WordPress.