Академија за дигитален маркетинг

Форма за апликација

Здраво! Ова е првиот чекор да станеш дел од Brainster заедницата, каде многумина како тебе работејќи заедно во одлична атмосфера, стигнаа до нова, возбудлива и креативна кариера.

Процесот започнува со пополнувањето на овој краток формулар, по што ние ќе те исконтактираме со предлог термин за средба во нашите простори, на која ќе се запознаеме и детално ќе ти ја претставиме Академијата.